Zde může být vaše reklama.
Čtvrtek 18.4.
Svátek má Valérie
Menu

Bez pozitivního nálezu Třetí kolo testů - nic nebrání dohrát ročník FORTUNA:LIGY

Třetí kolo testů -  nic nebrání dohrát ročník FORTUNA:LIGY

foto: Petr Pelíšek

18. 06. 2020 - 21:39

Ligová fotbalová asociace zajistila podle plánu plošné testování všech šestnácti klubů nejvyšší soutěže po skončení základní části. Ani jeden z celkových přes 800 testů metodou PCR na přítomnost viru SARS-CoV-2 nevykázal žádný pozitivní nález. Všechny týmy se tedy mohou plně koncentrovat na klíčovou fázi sezóny FINÁLE FORTUNA:LIGY. Uvedl to dnes oficiální web Ligové fotbalové asociace.

Ligová fotbalová asociace během dnešního pozdního odpoledne obdržela zprávu, že u celkového počtu přes 800 otestovaných osob nebyl nalezen žádný pozitivní výsledek nákazy. Nejvyšší soutěž tak o víkendu může pokračovat nadstavbovou částí FINÁLE FORTUNA:LIGY. Důležité boje o celkové umístění se rozehrají ve všech třech skupinách o titul, o Evropu i o záchranu.

LFA současně obdržela informaci, že u rodinného příslušníka hráče FK FOTBAL Třinec byl potvrzen pozitivní nález na přítomnost viru SARS-CoV-2. Místně příslušná hygienická stanice dnes odpoledne provedla kontrolní testy u dotyčné osoby i dalších zástupců klubu, kteří s ní přišli do kontaktu. Ligová fotbalová asociace proto rozhodla o odložení na čtvrtek plánovaného zápasu Třince proti Vlašimi. Pokud budou všechny negativní, uskuteční se duel mezi FK Fotbal Třinec a FC Sellier & Bellot Vlašim v náhradním termínu již zítra, tedy v pátek 19. června od 17 hodin.

Další články