Zde může být vaše reklama.
Čtvrtek 25.4.
Svátek má Marek
Menu

Pojďte fandit repre Semifinále živě na zimním stadionu

Semifinále živě na zimním stadionu

24. 05. 2019 - 22:47

Hokejový národní tým po čtyřech letech vyhrál čtvrtfinále, v boji o finále Kanadu. A zápas reprezentace můžete, stejně jako čtvrtfinále, sledovat na Horáckém zimním stadionu. HC Dukla Jihlava ve spolupráci se Statutárním městem Jihlava a partnery klubu připravila velkoplošnou projekci semifinálového utkání, jehož začátek je v sobotu 25. 5. již od 19:15 hodin. Brány Horáckého zimního stadionu se otevřou v 18 hodin. Vstup je zdarma, občerstvení bude zajištěno.

Zápas můžete sledovat na velkoplošné LED obrazovce Horáckého zimního stadionu, na kterou jste zvyklí při zápasech A-týmu Dukly Jihlava, a jenž během uplynulé sezony prošla zásadní renovací – nyní má vyšší rozlišení. Celý zápas pak můžete naživo prožít přímo z plochy Horáckého zimního stadionu, po které se během mistrovských zápasů prohánějí hráči A-týmu. K dispozici bude sezení přímo na ploše.

Připraveno bude pro Vás občerstvení od partnera Dukly Jihlava - společnosti Xanadu Catering. Na čepu bude 10° Radegast za 30 Kč, dále Plzeň, v nabídce nebudou chybět ani další alko a nealko nápoje a tradiční pochutiny, které k hokejovému fandění patří - klobása a sekaná.

„Během několika hodin, co jsme oznámili konání čtvrtfinálové projekce, jsme měli odezvu od fanoušků z řady měst Vysočiny, že by rádi dorazili. Klidně mohou přijet v dresech svých týmů. Opět očekáváme, že přijde spousta fandů v dukláckých dresech i v dresech dalších týmů z regionu. Tohle je mistrovství světa a tady jde klubová rivalita stranou, všichni fandíme českému národnímu týmu,“ říká jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban.

Další články